Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

600 άλογα και πιο «κακιά» εμφάνιση για τη βελτιωμένη BMW M3 της G-Power

Με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon ενισχύει την εμφάνιση της BMW M3 των 600 ίππων η βελτιωτική G-Power.
H βελτιωτική φίρμα G-Power αναλαμβάνει να τονίσει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της πρότασης αναβάθμισης που έχει δημιουργήσει για τη BMW M3 και τη M4, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα.

To σετ των νέων carbon βοηθημάτων συνδυάζεται με τις
γνωστές Hurricane RR σφυρήλατες ζάντες σε 20 ή 21 ίντσες.
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα για τη M3 και τη Μ4 έχουν εμπνευστεί από τους αγώνες και περιλαμβάνουν ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ χαμηλά στον προφυλακτήρα, πίσω αεροτομή στο καπό, αλλά και έναν νέο διαχύτη.

Οι νέες προσθήκες μπορούν να συνδυαστούν με τις γνωστές σφυρήλατες ζάντες Hurricane RR της G-Power σε 20 ή 21 ίντσες και σε μαύρο, γκρι ή ασημί χρώμα. Παράλληλα, η εταιρεία συνιστά την πρόταση αναβάθμισης του κινητήρα (με νέο εγκέφαλο) στα 600 άλογα και 740 Nm ροπής, ώστε οι M3 και M4 να είναι και αντίστοιχα πιο εκρηκτικές στο δρόμο.

Ως προς το κόστος όλων των παραπάνω, το εμπρόσθιο σπόιλερ μαζί με τα ένθετα στις εισαγωγές κοστίζει 2.385 ευρώ, ενώ άλλα 470 ευρώ κοστίζει η πίσω αεροτομή. Για τους τροχούς, το κόστος είναι 2.160 ευρώ η μια ζάντα για τις 20 ίντσες ή 2.300 ευρώ για τις 21 ίντσες. Η βελτίωση του κινητήρα τιμάται στα 3.868 ευρώ.