Βελτιωμένες BMW M3 και M4 με συνδυαστική ισχύ 1.200 ίππων!

Με 600 άλογα ισχύος κάτω από το καπό τους, οι βελτιωμένες BMW M3 και Μ4 προσφέρουν καταιγιστικές επιδόσεις!
Η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων G-Power, η οποία κατά καιρούς μας έχει παρουσιάσει αρκετά project βελτίωσης μοντέλων της BMW, παρουσιάζει τη νέα πρόταση αναβάθμισης για τις BMW M3 και M4, που φθάνει την ισχύ τους στους 600 ίππους.

Ο 3λιτρος TwinPower Turbo των BMW M3 και M4 ύστερα
από αρκετές επεμβάσεις προσφέρει 169 παραπάνω άλογα.
Η G-Power φροντίζει ώστε ο 3λιτρος TwinPower Turbo, 6κύλινδρος κινητήρας βενζίνης των δύο μοντέλων της BMW, να αυξήσει την ισχύ του κατά 169 ίππους, φθάνοντας στους 600, αλλά και τη ροπή του κατά 190 Nm, φθάνοντας στα 740.

Η βελτίωση αυτή επιτυγχάνεται με την προσθήκη επαναπρογραμματισμένου εγκεφάλου, μεγαλύτερων τουρμπίνων, αλλά και νέας εξαγωγής, μαζί με ένα καινούργιο κιτ εξάτμισης από τιτάνιο, με απολήξεις από ανθρακονήματα.

Εκτός από τη βελτίωση των κινητήρων, η G-Power προσφέρει
βελτιώσεις για την ανάρτηση, τους τροχούς και στο αμάξωμα.
Ύστερα από όλες αυτές τις βελτιώσεις, οι επιδόσεις των βελτιωμένων BMW M3 και M4 γίνονται ακόμη πιο καταιγιστικές, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 3,7 δευτερόλεπτα από 4,3 εργοστασιακά, ενώ η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 320 χλμ./ώρα.

Η G-Power φροντίζει επιπλέον για την τοποθέτησης ρυθμιζόμενης ανάρτησης, τροχών 21 ιντσών με super sport ελαστικά, αλλά και ενός bodykit από ανθρακονήματα (εμπρός σπόιλερ και σπλίτερ, πίσω διαχύτης), που βελτιώνει αισθητικά τα δύο μοντέλα.

Όσο τέλος για τις τιμές όλων αυτών των αναβαθμίσεων, για τη βελτίωση του κινητήρα και της εξάτμισης, η G-Power ορίζει το κόστος στα 16.995 ευρώ. Για την ανάρτηση υπολογίστε +2.880 ευρώ, επιπλέον 3.326 ευρώ για το bodykit, ενώ για τους τροχούς άλλα 7.647 ευρώ.
TAG