Πραγματικός τυφώνας η BMW X6 M των 750 ίππων της G-Power!

Για τους απαιτητικούς της δύναμης και των επιδόσεων παρουσιάζεται η νέα BMW X6 M Typhoon της γερμανικής G-Power.
Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος της G-Power παρουσιάζει τη νέα BMW X6 M Typhoon με 750 άλογα ισχύος, πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά και άκρως εκρηκτικές επιδόσεις.

Η G-Power προσφέρει ένα πλήρες κιτ βελτίωσης του
αμαξώματος και των τροχών της BMW X6 M.
Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά της, η X6 M Typhoon διαθέτει φουσκωμένους θόλους τροχών, νέα περιμετρικά σπόιλερ, μεγαλύτερους εμπρόσθιους αεραγωγούς που εισάγουν 20% περισσότερο αέρα στο χώρο του κινητήρα, αλλά και διπλή πίσω αεροτομή, μαζί με νέο διαχύτη στο κάτω τμήμα με διπλές εξατμίσεις τιτανίου διαμέτρου 102 χλστ.

Στο διάγραμμα ισχύος-ροπής μπορείτε να δείτε τη διαφορά
που έχει επιτευχθεί, μετά τις βελτιώσεις της G-Power.
Νέο είναι και το καπό, που έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα και φέρει δύο έξτρα εισαγωγές στο πάνω τμήμα του. Οι αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνονται με τις σφυρήλατες ζάντες 23 ιντσών Hurricane RR, που συνδυάζονται με θηριώδη ελαστικά διαστάσεων 315/25ZR23.

Κάτω τώρα από το καπό της X6 M αναπαύεται ο 4,4 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρας της BMW M, ο οποίος έχει λάβει μια σειρά από βελτιώσεις στα turbo, το φίλτρο και τα μπουζί, ενώ συνδυάζεται με νέα σπορ εξαγωγή και επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου».

Όλα τα παραπάνω έχουν αυξήσει την ισχύ κατά 175 άλογα σε σχέση με την εργοστασιακή των 575 ίππων, ανεβάζοντάς την στους 750 ίππους. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η αύξηση στη ροπή, που πλέον αγγίζει τα 980 Nm (από 750).

Στο πεδίο των επιδόσεων, όλες οι παραπάνω βελτιώσεις έχουν ως αποτέλεσμα η τελική ταχύτητα της G-Power X6 M Typhoon να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα, με αντίστοιχη αύξηση και στις επιταχύνσεις. 
TAG