Με 600 άλογα, η BMW M4 Cabrio της G-Power είναι ένα κάμπριο-πύραυλος!

Εκρηκτικές επιδόσεις υπόσχεται να προσφέρει η νέα BMW M4 Cabrio των 600 ίππων από τη G-Power.
Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος της G-Power, μετά τις εξίσου εντυπωσιακές του προτάσεις για τη BMW M6 GranCoupe και την X6 M50d, παρουσίασε τη νέα του βελτιωτική πρόταση για την M4 Cabrio, η οποία αυξάνει την ισχύ της στα εκπληκτικά 600 άλογα.

Ο 3λιτρος bi-turbo της BMW, έχει αποκτήσει νέες μεγαλύτερες
τουρμπίνες, καινούργια ECU και αρκετές άλλες βελτιώσεις.
Από το εργοστάσιο, ο 3λιτρος bi-turbo 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας της BMW M4 Cabrio αποδίδει 431 άλογα ισχύος και 550 Nm ροπής, όμως στη δική της νέα πρόταση, η G-Power αυξάνει την ισχύ του μοτέρ αυτού στα 600 άλογα (στις 6.500 στροφές) και τη ροπή στα 740 Nm μεταξύ 4.000 και 5.500 στροφών.

Η βελτίωση αυτή έχει επιτευχθεί αρχικά ύστερα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, αλλά και στη συνέχεια μέσω της τοποθέτησης μεγαλύτερων τουρμπίνων, αλλά και αρκετών βελτιώσεων στη διαχείριση των καυσαερίων και τη ροή του αέρα.
Εκτός του κινητήρα, η G-Power έχει προσθέσει αγωνιστική
ανάρτηση και νέα εξάτμιση τιτανίου στη BMW M4 Cabrio.

Στην πράξη, η αύξηση της ισχύος επιτρέπει στη M4 Cabrio της G-Power να επιτύχει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα (4,1 η εργοστασιακή), ενώ η τελική ταχύτητα εκτοξεύεται στα 320 χλμ./ώρα.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην εξάτμιση, με την παρουσία μιας νέας εξαγωγής από τιτάνιο, μαζί με νέες απολήξεις από ανθρακονήματα, με τη G-Power να υπόσχεται ένα αρκετά βελτιωμένο ηχητικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώνοντας με τις αλλαγές, η γερμανική εταιρεία τοποθετεί και μια αγωνιστικού τύπου, πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η οποία συνδυάζεται με μεγαλύτερους τροχούς διάστασης 245/30 R21 εμπρός και 295/25 R21 πίσω, που διαθέτουν μαύρες ζάντες όμορφης σχεδίασης Hurricane RR.
TAG