109 άλογα για το νέο, πιο ισχυρό smart Brabus!

H κορυφαία έκδοση Brabus επανέρχεται στη γκάμα του smart ενάμισι χρόνο μετά το λανσάρισμα της 3ης γενιάς του μοντέλου, προσφέροντας 109 άλογα ισχύος από τον 0,9 turbo κινητήρα του μοντέλου.

Το νέο smart Brabus θα προσφερθεί τόσο στο fortwo, όσο και στο forfour και στο cabrio μοντέλο, ξεχωρίζοντας εξωτερικά με τις σχεδιαστικές του αλλαγές, που περιλαμβάνουν πλαϊνά σπόιλερ, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, διπλές εξατμίσεις, αλλά και μεγαλύτερους τροχούς.

Ο κινητήρας, είναι μια ισχυρότερη έκδοση του 3κύλινδρου 0,9 turbo βενζινοκινητήρα της Renault, με 109 ίππους ισχύος (+19 ίπποι) και 170 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ./ώρα, το νέο smart fortwo Brabus απαιτεί 9,5 δλ. (10,5 το forfour Brabus) και έχει τελική ταχύτητα 165 χλμ./ώρα (180 χλμ./ώρα το forfour Brabus), όντας το γρηγορότερο στη γκάμα.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση με πιο σπορ ρύθμιση, το ESP έχει επίσης νέο set-up, ενώ το σύστημα διεύθυνσης έρχεται με πιο γρήγορη κρεμαγιέρα με μεταβλητή υποβοήθηση. Τέλος, ρυθμισμένο για πιο σπορ οδήγηση έρχεται και το 6τάχυτο, twinamic διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο του smart, το οποίο περιλαμβάνει και μια νέα λειτουργία «Race Start», προσομοιώνοντας αυτή του launch control!
TAG