Η BMW X6 M50d της G-Power είναι ένα «τέρας» ροπής!

H BMW X6 M50d της G-Power, με 3λιτρο diesel με 3 turbo, εντυπωσιάζει με τη δύναμη αλλά και τη ροπή των 870 Nm.
Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος της G-Power παρουσιάζει τη νέα του βελτιωτική πρόταση για την «τριτούρμπινη» BMW X6 M50d, ανεβάζοντας την ισχύ της στα 455 άλογα, αλλά κυρίως τη ροπή της στο θηριώδες νούμερο των 870 Nm.

Η αύξηση της ισχύος του 3λιτρου 6κύλινδρου diesel
της X6 M50d είναι +74 ίπποι και της ροπής, +130 Nm.
Ο εργοστασιακός diesel 6κύλινδρος κινητήρας της BMW X6 M50d είναι από μόνος του ένα μηχανολογικό διαμάντι, αφού με χωρητικότητα 2.993 κ.εκ. και με τη βοήθεια τριών turbo, καταφέρνει να «βγάλει» 381 άλογα ισχύος και 740 Nm ροπής, διαθέσιμα μόλις από τις 2.000 σ.α.λ.

Η G-Power όμως, δεν αρκείται μόνο σε αυτά, αφού η βελτιωτική της πρόταση για την X6 M50d αυξάνει τη δύναμη κατά 74 ίππους (455 άλογα συνολικά) και τη ροπή της κατά 130 Nm (870 Nm).

Αισθητικά, η G-Power προσθέτει μόνο τις νέες ζάντες
23 ιντσών Hurricane RR, σε μαύρο, γκρι ή ασημί χρώμα.
Τα νούμερα αυτά επιτυγχάνονται με την προσθήκη μιας νέας μονάδας ισχύος που ονομάζεται «Bi-Tronik 5 V1» και η οποία τοποθετείται μεταξύ του «εγκεφάλου» και του κινητήρα. Αυτή η συσκευή είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να παραμένει ουσιαστικά ανενεργή όταν δεν απαιτείται η έξτρα δύναμη, αλλά να ενεργοποιείται άμεσα προσφέροντας την επιπλέον ισχύ και ροπή, σε περιπτώσεις άμεσης επιτάχυνσης.

Η G-Power δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα αλλαγής της χαρτογράφησης του «εγκεφάλου», η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει κατά το δοκούν το πώς παρέχεται όλη η παραπάνω δύναμη και απόκριση του κινητήρα.

Εκτός τέλος από την αναβάθμιση του κινητήρα, η X6 M50d της G-Power έρχεται και με τη δυνατότητα αφαίρεσης του περιοριστή τελικής ταχύτητας, ενώ αισθητικά ξεχωρίζει με την προσθήκη των ultra-light ζαντών 23 ιντσών Hurricane RR, σε μαύρο, γκρι ή ασημί χρώμα.
TAG