400 άλογα για το Audi S3 Sedan!

Για όσους τα 300 άλογα του Audi S3 Sedan τους φαίνονται λίγα, η ABT προσφέρει ένα νέο project αναβάθμισης του γρήγορου μικρομεσαίου σεντάν της Audi, που του χαρίζει 400 άλογα ισχύος και περισσότερη ροπή.

Η αναβάθμιση της ABT αφορά σε ένα νέο πρόγραμμα για τον «εγκέφαλο» του Audi S3 Sedan, αλλά και σε μια νέα εξάτμιση, η οποία βελτιώνει και το ηχητικό αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 400 άλογα ισχύος και 500 Nm ροπής (+20 Nm), έτσι ώστε το S3 Sedan να φτάνει στα ίδια επίπεδα με αυτά του κορυφαίου Audi RS3 Sedan. Διαθέσιμη υπάρχει και επιλογή για 370 άλογα και 480 Nm ροπής.

Μαζί τώρα με την αναβάθμιση του κινητήρα, η ABT ανακοινώνει ότι μπορεί κανείς να παραγγείλει νέα ένθετα για τους προφυλακτήρες, αλλά και μια σειρά από διαφορετικά σχέδια ζαντών 18, 19 ή 20 ιντσών με ελαστικά υψηλής απόδοσης της Dunlop ή της Continental.


Για αυτούς τέλους που θέλουν να προσδώσουν ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στο αυτοκίνητο, η ABT μπορεί να αλλάξει την εμπρός και πίσω αντιστρεπτική με νέες, πιο σπορ τύπου, βελτιώνοντας περαιτέρω τη συμπεριφορά του S3 Sedan στο δρόμο.
TAG