Νέο Audi RS3 Sedan με 400 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις! (+video)

Η Audi παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το ισχυρότερο A3, με το νέο Audi RS3 Sedan των 400 ίππων να έρχεται για να προσφέρει κορυφαία απόδοση και επιδόσεις.

Το νέο Audi RS3 Sedan διαθέτει μια ισχυρότερη έκδοση του 2,5 λίτρων TFSI βενζινοκινητήρα του RS3 Sportback, η οποία προσφέρει 33 παραπάνω άλογα ισχύος και 400 συνολικά, αλλά και 15 παραπάνω Nm ροπής (480 Nm μεταξύ 1.700 και 5.850 στροφών).

Με βάση τα νούμερα αυτά είναι επόμενο οι επιδόσεις να είναι άκρως εκρηκτικές, αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα ή προαιρετικά στα 280 χλμ./ώρα, ανάλογα με το τι θέλει ο ιδιοκτήτης.

Το νέο κορυφαίο Audi A3 Sedan διαθέτει επίσης στάνταρ το 7τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη S tronic κιβώτιο, αλλά και την τετρακίνηση quattro. Υπάρχουν και μια σειρά από τεχνολογικά συστήματα που φροντίζουν επιπλέον για την κορυφαία πρόσφυση του αυτοκινήτου.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Audi έχει ετοιμάσει ένα πλήρες bodykit με πιο σπορ προφυλακτήρες και εμπρόσθια γρίλια, νέα πλαϊνά σπόιλερ, πίσω αεροτομή, αλλά και 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Εσωτερικά, υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με μαύρο Nappa δέρμα και λογότυπα «RS», αλλά και πιο σπορ τιμόνι. Παράλληλα, η Audi εφοδιάζει το αυτοκίνητο και με έξτρα οργανάκια για την πίεση του τούρμπο, τη θερμοκρασία λαδιού, αλλά και ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο για γύρους πίστας. 

Δείτε το επίσημο βίντεο της Audi για το νέο RS3 Sedan.

       
TAG