Αποκάλυψη της νέας αγωνιστικής Ford Mustang GT4

Την νέα αγωνιστική έκδοση της Mustang, που μπορεί να πάρει μέρος σε διάφορα Πρωταθλήματα κατηγορίας GT4 παγκοσμίως, αποκάλυψε η Ford στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας.

Η νέα Mustang GT4 βασίζεται πάνω στην Ford Shelby GT350R-C, διαθέτοντας έναν 5,2 λίτρων V8 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο σειριακό Holinger κιβώτιο.

Με τη βοήθεια της Multimatic Motorsports η νέα αγωνιστική Mustang διαθέτει μια σειρά από αλλαγές στο πλαίσιό της που περιλαμβάνουν νέα αμορτισέρ, αντιστρεπτικές και πίσω βραχίονες βάσεως, μαζί με σφυρήλατες ζάντες 18 ιντσών της Forgeline, που περικλείονται από αγωνιστικά σλικ ελαστικά.

Το αμάξωμα έχει με τη σειρά του ενισχυθεί με μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως μια νέα πίσω αεροτομή που προέρχεται από το αγωνιστικό Ford GT, ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπόιλερ, έξτρα αεραγωγό στο καπό και πίσω διαχύτη.

Στο εσωτερικό, η νέα Mustang GT4 διαθέτει ένα αγωνιστικών προδιαγραφών roll cage, αλλά και επίσης αγωνιστικών προδιαγραφών σύστημα καταγραφής δεδομένων από την MoTeC.
TAG