H McLaren παρουσιάζει την νέα ειδική έκδοση Design Edition 1 της 570S

Θέλοντας να τονίσει τις δυνατότητες επιλογής της 570S Coupe, η McLaren δημιουργεί 5 νέες ειδικές εκδόσεις «Design Editions», αποκαλύπτοντας παράλληλα το ποιόν της πρώτης εξ αυτών, της 570S Design Edition 1.

Οι νέες ειδικές εκδόσεις της McLaren 570S έχουν δημιουργηθεί από τους σχεδιαστές της βρετανικής φίρμας και κάθε μια από αυτές ξεχωρίζει με τον δικό της χρωματικό συνδυασμό.

Έτσι, η πρώτη εξ αυτών και μοναδική που παρουσιάστηκε προς το παρόν, η νέα McLaren 570S Design Edition 1, ξεχωρίζει με το ειδικό κόκκινο χρώμα στο αμάξωμά της, που συνδυάζεται με νέας σχεδίασης 5άκτινες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και νέα εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έρχονται σε επενδύσεις μαύρου αλκαντάρα και κόκκινου δέρματος Nappa, ενώ υπάρχει μαύρο τιμόνι με κόκκινο κάτω τμήμα, αλλά και γκρι ραφές σε όλο το θάλαμο.

Στο μηχανικό κομμάτι η νέα έκδοση της McLaren 570S δεν αλλάζει και διατηρεί τον 3,8 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης με 570 άλογα ισχύος και 600 Nm ροπής. Το κιβώτιο, είναι ένα 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη, το οποίο στέλνει όλη την παραπάνω δύναμη στους πίσω τροχούς.

Για το 0-100, η 570S απαιτεί μόνο 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα.


Σε ό,τι αφορά τώρα στις υπόλοιπες τέσσερις Design Edition επιλογές, η McLaren ανακοινώνει ότι θα έρθουν με κύρια χρώματα σε μαύρο, γκρι, πορτοκαλί ή λευκό. Φυσικά, σε κάθε μια από τις επιλογές, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν επιπλέον έξτρα εξοπλισμό και να την εξατομικεύσουν.

Ήδη η McLaren δέχεται παραγγελίες για τα νέα της μοντέλα, με έξτρα κόστος μόνο 8.500 λιρών Αγγλίας (9.945 ευρώ) σε σχέση με την τιμή της «απλής» 570S.
TAG