Με 425 άλογα η βελτιωμένη BMW Σειρά 2 Cabrio είναι μια πραγματική M2 Cabrio!

Μπορεί η BMW να μην έχει παρουσιάσει ακόμη cabrio έκδοση της κορυφαίας M2, όμως η ελβετική βελτιωτική Dähler έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό δημιουργώντας μια μοναδική BMW Σειρά 2 Cabrio με 419 άλογα και δύναμη περισσότερη από αυτή της BMW M2.

Ως βάση για τη δημιουργία της μοναδικής αυτής BMW Σειρά 2 Cabrio, η Dähler παίρνει την έκδοση με το 3λιτρο 6κύλινδρο TwinPower Turbo μοτέρ της BMW, αυξάνοντας την ισχύ του σε δύο στάδια.

Στο πρώτο, η δύναμη αγγίζει τα 408 άλογα και η ροπή τα 580 Nm, ενώ στο δεύτερο, η ισχύς αυξάνεται στους 425 ίππους και η ροπή στα 610 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα στην πρώτη περίπτωση και τα 300 χλμ./ώρα στη δεύτερη.

Εκτός από τον κινητήρα, η Dähler προσφέρει και μια νέα custom ανοξείδωτη εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις στο πίσω μέρος, βελτιώνοντας και το ηχητικό αποτέλεσμα της BMW Σειρά 2 Cabrio.


Φυσικά, η ελβετική βελτιωτική φίρμα ενισχύει και τα φρένα της βελτιωμένης κάμπριο BMW, προσφέροντας 8πίστονες δαγκάνες με τεραστίων διαστάσεων (400 χλστ.) δίσκους, ενώ υπάρχει και μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση, που προσφέρει 16 διαφορετικούς συνδυασμούς ρύθμισης της απόσβεσης και της επαναφοράς.
TAG