Προς πώληση ένα μοναδικό Honda NSX 1ης γενιάς!

Το Honda NSX 1ης γενιάς ήταν ένα πρωτοποριακό αυτοκίνητο που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα supercars όλων των εποχών και σήμερα, αυτό το NSX που πωλείται στο eBay, έρχεται για να απευθυνθεί στους λάτρεις του απόλυτου Honda.

Πρόκειται για μοντέλο του 1991 που έχει εισαχθεί στις Η.Π.Α. και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δημοπρασία στο eBay μέχρι και την Τετάρτη, με την τιμή του την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να έχει φθάσει τα 30.300 δολάρια (29.108 ευρώ).

Όπως διαβάζουμε και στις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου στο eBay, το εν λόγω NSX έχει διανύσει 136.700 χιλιόμετρα, είναι φυσικά δεξιοτίμονο και με όλα τα ορίτζιναλ τμήματά του, εκτός από το 5άρι μηχανικό κιβώτιο, το οποίο έχει αλλαχθεί με ένα νεότερο 6τάχυτο.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του έχει προβεί και σε κάποιες βελτιώσεις, τοποθετώντας μια εξάτμιση Taitec GT009, ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Zeal, Recaro κάθισμα οδηγού και Nardi σπορ τιμόνι, μαζί με ζάντες Weds Sport SA 18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω.

Εμείς από την πλευρά μας, να θυμίσουμε ότι το Honda NSX 1ης γενιάς έφερε έναν 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης με το πρωτοποριακό για την εποχή VTEC σύστημα της Honda, ο οποίος είχε απόδοση 274 ίππων. 


Το βάρος του ήταν μόνο 1.370 κιλά, αφού η Honda είχε κάνει εκτενή χρήση αλουμινίου στην κατασκευή του, ενώ είχε ενσωματώσει και τεχνολογία αιχμής για την εποχή, όπως 4κάναλο ABS, ηλεκτρικό τιμόνι, μπλοκέ διαφορικό και πολλά άλλα.
TAG