Βελτιωμένη BMW M2 GTS με 401 άλογα και εμφάνιση... δυναμίτη!

Δεν έχουν σταματήσει οι βελτιωτές ανά τον κόσμο να παρουσιάζουν project αναβάθμισης της BMW M2 και αυτή τη φορά είναι η βρετανική Evolve, η οποία δημιουργεί την M2 GTS, με πιο δυναμική εμφάνιση και 401 άλογα ισχύος.

Ξεκινώντας με τα του κινητήρα, απλά με έναν επαναπρογραμματισμό του «εγκέφαλου», νέα εισαγωγή και διαφορετική εξάτμιση, η Evolve καταφέρνει να αυξήσει την ισχύ του 3λιτρου TwinPower Turbo της BMW Μ2 στα 401 άλογα (ροπή 610 Nm) από 365 εργοστασιακά.

Στη συνέχεια, η βρετανική βελτιωτική φίρμα δουλεύει με το αμάξωμα της BMW M2, προσφέροντάς της μια σειρά από τμήματα από ανθρακονήματα, που την καθιστούν πολύ πιο επιθετική.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, ο πίσω διαχύτης, το νέο καπό, αλλά και η αγωνιστικού τύπου ρυθμιζόμενη αεροτομή πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Επιπλέον των παραπάνω, η Evolve υπόσχεται ότι έχει μειώσει το συνολικό βάρος της M2, ενώ έχει προσθέσει και μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος.


Η τελική πινελιά αφορά στους νέους τροχούς, με ειδικής σχεδίασης ζάντες, οι οποίες τονίζουν και την εμφάνιση της βελτιωμένης BMW M2 GTS.
TAG