Η Hamann «αγριεύει» τη BMW M2!

Ο βελτιωτικός οίκος Hamann παρουσιάζει σε νέες φωτογραφίες τη φτιαγμένη BMW M2 που έχει ετοιμάσει, ανεβάζοντας την ισχύ της στα 420 άλογα και παράλληλα, απογειώνοντας την αισθητική της.

Στις νέες φωτογραφίες της κορυφαίας εταιρείας βελτιώσεων Hamann φαίνεται πιο καθαρά όλη η δουλειά που έχει γίνει για να αναβαθμιστεί η εμφάνιση και ο κινητήρας της νέας BMW M2.

Θυμίζουμε ότι ειδικά για τον κινητήρα, ύστερα από νέα χαρτογράφηση στον εγκέφαλο, αλλά και ένα νέο σύστημα εξαγωγής, η ισχύς του 6κύλινδρου 3λιτρου μοτέρ έφτασε στα 420 άλογα (από 370 πριν) και η ροπή τα 530 Νm ροπής (από 464 Nm).

Η βελτίωση στον κινητήρα έφερε και βελτίωση στις επιδόσεις, με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται πλέον στα 4,3 δευτερόλεπτα (τόσο για τη χειροκίνητη έκδοση, όσο και για αυτή που εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο M DCT 7).

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Hamann έχει χρησιμοποίησει νέα σπόιλερ που καθιστούν το αμάξωμα πιο εντυπωσιακό, έναν μεγαλύτερο πίσω διαχύτη και παράλληλα έχει προσθέσει πολλές carbon λεπτομέρειες.


Ανάλογες τροποποιήσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τους νέους τροχούς, που μπορούν να συνδυαστούν με ζάντες Hamann Anniversary Evo σε μπλε, κίτρινο, κόκκινο ή πράσινο χρώμα.
TAG