Αποκάλυψη του πιο δυνατού SEAT Leon με 300 άλογα


Επιβεβαιώνοντας όσα σας είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, η SEAT αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση του Leon CUPRA, χαρίζοντας στο νέο hot hatch περισσότερη δύναμη 300 ίππων.

Το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA έρχεται πλέον με την ισχυρότερη εκδοχή του 2λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης της εταιρείας, η οποία προσφέρει 300 άλογα ισχύος και 380 Nm ροπής, έχοντας +10 άλογα και +30 Nm σε σχέση με το προηγούμενο top Leon CUPRA 290.

Μαζί με τον αναβαθμισμένο κινητήρα, η SEAT προσφέρει το Leon CUPRA με τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Adaptive Chassis Control, ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, αλλά και κρεμαγιέρα με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση.

Από εκεί και πέρα, το ανανεωμένο κορυφαίο Leon επωφελείται από τις βελτιώσεις που διαθέτει γενικότερα η ανανεωμένη γενιά του μικρομεσαίου SEAT, όπως τα νέα LED εμπρόσθια φώτα, την πλατύτερη γρίλια της μάσκας, αλλά και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Easy Connect στο εσωτερικό, με μεγαλύτερη (8 ιντσών) οθόνη αφής.


Μαζί με την ανανεωμένη γενιά του Leon CUPRA, η SEAT αναβαθμίζει και το στέισον Leon ST CUPRA, το οποίο έρχεται με τετρακίνηση, αλλά και αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων.
TAG