Η Mercedes μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα AMG GT4

Διευρύνοντας το αγωνιστικό της πρόγραμμα και απευθυνόμενη σε ιδιώτες και ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στην κατηγορία GT4, η Mercedes ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα AMG GT4.

Η νέα αγωνιστική Mercedes βασίζεται πάνω στην AMG GT και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα έχει πολλά κοινά και με την επιτυχημένη αγωνιστική Mercedes-AMG GT3.

Αισθητικά, το νέο γερμανικό αγωνιστικό βασίζεται πάνω στην κορυφαία Mercedes-AMG GT R, από την οποία λαμβάνει τον ίδιο πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη, προσθέτοντας μια αγωνιστικού τύπου αεροτομή, νέο περιμετρικό bodykit, αλλά και αλλαγμένο καπό.

Φυσικά, από τη στιγμή που προορίζεται για αγωνιστική χρήση, υπάρχουν racing σλικ ελαστικά, αλλά και εσωτερικό από το οποίο έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε δεν χρειάζεται για να εξοικονομηθεί βάρος.


Προς το παρόν η Mercedes δεν ανακοινώνει κάποια άλλα στοιχεία για το νέο της αγωνιστικό (π.χ. κινητήρας-απόδοση, αλλαγές σε ανάρτηση, φρένα κ.λπ.), που θα κάνει το ντεμπούτο του από την ερχόμενη χρονιά.
TAG