Βελτιωμένη Mercedes-AMG C 63 με 625 άλογα και καταιγιστικές επιδόσεις!

Με 510 άλογα η Mercedes-AMG C 63 S είναι ένα πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο, όμως για αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερα, η Carlsson έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Στο πεδίο του κινητήρα λοιπόν, η αναβάθμιση του 4λιτρου biturbo V8 βενζινοκινητήρα της Mercedes-AMG μας δίνει +115 άλογα ισχύος και +125 Nm ροπής σε σχέση με το εργοστάσιο, αυξάνοντας την ισχύ της C 63 S στους 625 ίππους και τη ροπή στα 825 Nm.

Τα νούμερα αυτά βελτιώνουν τις επιδόσεις της κορυφαίας Mercedes C-Class, με το 0-100 χλμ./ώρα να απαιτεί πλέον 3,8 δευτερόλεπτα (-0,2 δευτερόλεπτα), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Φυσικά, η Carlsson συμπληρώνει αυτή την αναβάθμιση και με ένα πλήρες εξωτερικό βελτιωτικό πακέτο σε δύο στάδια, με το πρώτο να περιλαμβάνει ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλαγμένα πλαίσια εισαγωγών, εμπρός πλαϊνά πτερύγια, πλευρικές ποδιές, νέα αεροτομή-διαχύτη και διπλές μαύρες εξατμίσεις (9.990 ευρώ το όλο κόστος).

Στο δεύτερο στάδιο όπου το κόστος αγγίζει τα 15.990 ευρώ, περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω μαζί με ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπόιλερ και πίσω διαχύτη, νέα αεροτομή, αλλά και έξτρα πλαϊνά σποϊλεράκια και νέα ένθετα στον πίσω προφυλακτήρα.

Την όλη εμφάνιση τονίζουν και οι 20 ιντσών τροχοί Carlsson 1/10 X, οι οποίοι από την ερχόμενη άνοιξη θα μπορούν να διατεθούν και σε δύο νέες εκδόσεις «Brilliant Edition» και «Dark Series».


Η βελτιωτική πρόταση της Carlsson ολοκληρώνεται με την αναβάθμιση του εσωτερικού, εκεί όπου τα καθίσματα και οι επενδύσεις των θυρών έρχονται με δέρμα Nappa και αλκαντάρα, ενώ υπάρχει μαύρο και μπλε επίσης δέρμα Nappa πάνω στο ταμπλό και το τιμόνι.
TAG