Αποκάλυψη του νέου μεσαίου SUV της Infiniti!

Λίγο πριν τελειώσει το 2016, η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο QX50 Concept, το οποίο μας αποκαλύπτει το πως θα είναι το νέο μεσαίο SUV της πολυτελούς μάρκας.

Το QX50 αποτελεί εξέλιξη του πρωτότυπου QX Sport Inspiration που παρουσίασε η Infiniti στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον περασμένο Απρίλιο και θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρωτότυπο στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές Ιανουαρίου.

Σχεδιαστικά, το QX50 διατηρεί ένα αμάξωμα που βασίζεται πάνω στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Infiniti με καμπίνα τραβηγμένη προς τα εμπρός, τονισμένα πλαϊνά μέρη, αλλά και πολύ δυναμισμό στο εμπρόσθιο μέρος, με μεγάλη χρωμιωμένη γρίλια, δυναμικά φώτα και επιθετικό προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, παρότι η Infiniti δεν έδωσε προς το παρόν κάποια φωτογραφία στη δημοσιότητα, αποκαλύπτεται ότι θα υπάρχει μια οδηγοκεντρική προσέγγιση, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και έμφαση σε μια νέα γενιά premium θαλάμων επιβατών της εταιρείας.


Τέλος, μέσω αυτού του πρωτότυπου η Infiniti θα μας δείξει τη νέα γενιά ενός αυτόνομου συστήματος οδήγησης, το οποίο περισσότερο θα υποβοηθά τον οδηγό παίρνοντας τα ηνία π.χ. σε διαδοχικά σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση ή εξασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο θα μένει στην πορεία του στην ευθεία, παρακολουθώντας το που βρίσκονται τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.
TAG