Ένα εντυπωσιακό Audi S7 Sportback με 690 άλογα!

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων M&D Exclusive Car Design απογειώνει το Audi S7 Sportback, προσφέροντάς του τα μέγιστα σε επίπεδο εμφάνισης, αλλά και ιπποδύναμης.

Και όμως υπάρχει ένα Audi S7 που είναι ισχυρότερο ακόμη και από RS7! Πρόκειται για τη βελτιωτική πρόταση της M&D Exlcusive Car Design, η οποία μας έδωσε ένα αυτοκίνητο πολύ κοντά σε αγωνιστικό όχημα!

Αρχικά, στο πεδίο του κινητήρα η γερμανική εταιρεία αλλάζει τον «εγκέφαλο» του 5λιτρου V8 της Audi, την εισαγωγή και το turbo, τον καταλύτη, αλλά και την εξάτμιση τοποθετώντας και μεγαλύτερα downpipes, για να αυξήσει την ισχύ στα 690 άλογα (από 420) και τη ροπή στα 950 Nm (από 550 Nm εργοστασιακά).

Στη συνέχεια, η M&D τοποθετεί το εξωτερικό bodykit PD700R από την γνωστή Prior Design, που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερη εισαγωγή εμπρός και νέο διαχύτη πίσω, προσθήκες στα φτερά που πλαταίνουν το αμάξωμα, νέες πλαϊνές ποδιές και μια καινούργια αεροτομή στο πίσω μέρος.

Επίσης, στην αναβάθμιση της εμφάνισης το ρόλο τους παίζουν και οι μαύρες ματ ζάντες 21 ιντσών, αλλά και τα κόκκινα-γκρι αυτοκόλλητα που καλύπτουν όλο το αμάξωμα και χαρίζουν μια αγωνιστική παρουσία στο S7.

Αρκετές τροποποιήσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση, με διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ που βελτιώνουν περαιτέρω τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του Audi S7, ενώ η M&D έχει τοποθετήσει και το τιμόνι από το κορυφαίο RS7.


Ως προς τις επιδόσεις, η M&D Exclusive Car Design δεν τις έχει ανακοινώσει επίσημα, με τις επιταχύνσεις να αναμένονται πάντως καταιγιστικές, ενώ αντίστοιχα δεν έχει ανακοινώσει και τις τιμές όλων των παραπάνω αναβαθμίσεων, οι οποίες επίσης αναμένονται αρκετά υψηλές...
TAG