Έρχεται και νέο Suzuki Swift Cabrio;

Μετά την προχθεσινή επίσημη αποκάλυψη της νέας γενιάς του Suzuki Swift, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα για την κάμπριο εκδοχή του, η οποία δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στη γκάμα του.

Προς το παρόν η Suzuki δεν έχει ανακοινώσει καμία πρόθεση να επαναφέρει μετά από 22 ολόκληρα χρόνια την κάμπριο έκδοση του Swift, αν και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε ένα τέτοιο μοντέλο στην παραγωγή.

Ωστόσο, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιουργεί τη δική του εκδοχή για το Swift Cabrio, παίρνοντας το αμάξωμα του νέου Swift, αφαιρώντας τις πίσω πόρτες και αντικαθιστώντας την μεταλλική οροφή, με υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο εάν θα δούμε και στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο, με βάση τα δεδομένα της εποχής είναι μάλλον δύσκολο να μπει στην παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο, αφού στοιχεία όπως οι extra ενισχύσεις του αμαξώματος λόγω της απουσίας της οροφής και η προσθήκη του μηχανισμού αναδίπλωσής της, θα προσθέσουν αρκετό βάρος επιβαρύνοντας κυρίως ρύπους και κατανάλωση, εκτός από επιδόσεις.

Παρ' όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι Ιάπωνες και εμείς, είμαστε σε κάθε περίπτωση υπέρ της δημιουργίας του Suzuki Swift Cabrio, ιδίως εάν αυτή συνοδεύεται και από μια αρκετά συμφέρουσα τιμή αγοράς.
TAG