Ποιός θέλει αυτό το VW Golf GTI Mk1 με 600 άλογα για 19.000 ευρώ;

Ένα μοναδικό VW Golf GTI 1ης γενιάς πωλείται στο διαδίκτυο, με μοτέρ 600 ίππων, μόνο 5.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, αλλά και με τιμή που φθάνει τα 19.000 ευρώ.

Το εν λόγω VW Golf GTI 1ης γενιάς έχει κατασκευαστεί το 1983 και είναι η ειδική έκδοση Pirelli, η οποία ουσιαστικά σηματοδότησε και το τέλος της παραγωγής του 1ης γενιάς Golf GTI.

Το αυτοκίνητο φέρει έναν πλήρως βελτιωμένο 1.800άρη 4κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με μια μεγάλη τουρμπίνα της Garrett για να προσφέρει 600 άλογα ισχύος (+σχεδόν 500 άλογα σε σχέση το εργοστασιακό!).

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο αυτοκίνητο, από τους μεγάλους τροχούς, το χρώμα, την εξάτμιση, τα φρένα, ακόμη και το εσωτερικό στο οποίο έχει τοποθετεί και ένα roll cage, δημιουργώντας ένα πραγματικό «τέρας»!

Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε κάτοχος ενός από τα πιο ισχυρά VW Golf 1ης γενιάς που κυκλοφορούν, δεν έχετε παρά να πατήσετε σε αυτό το σύνδεσμο της αγγελίας πώλησης του μοναδικού αυτού Golf GTI και να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη, ώστε μετά και από ένα αρκετά «τσουχτερό» αντίτιμο, το Golf GTI των 600 ίππων να γίνει δικό σας.
TAG