612 άλογα και τελική 330 χλμ. για την Mercedes-AMG GT της Luethen Motorsport!

Παρότι η Mercedes συνεχώς παρουσιάζει νέες και πιο ισχυρές εκδόσεις της AMG GT, οι μεγαλύτεροι βελτιωτές παγκοσμίως εξελίσσουν νέες προτάσεις αναβάθμισης για το γερμανικό sportscar, όπως αυτή της γερμανικής Luethen Motorsport.

Πρόκειται για μια πλήρη βελτιωτική πρόταση, η οποία βελτιώνει τόσο τον κινητήρα και την απόδοσή του, όσο και την αισθητική και την αεροδυναμική της Mercedes-AMG GT.

Ξεκινώντας με το μοτέρ, η Luethen Motorsport προσφέρει στον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG έναν νέο «εγκέφαλο», ο οποίος αυξάνει την ισχύ του μοτέρ από τα 510 άλογα στην έκδοση AMG GT S, στους 612 ίππους.

Αντίστοιχη αύξηση έχουμε και στη ροπή, η οποία αγγίζει τα 780 Nm, ενώ η Luethen φροντίζει ώστε να αφαιρέσει και τον ηλεκτρονικό περιοριστή της ταχύτητας, με αποτέλεσμα η βελτιωμένη AMG GT να έχει τη δυνατότητα να φθάσει σε τελική 330 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα τώρα, η γερμανική βελτιωτική φίρμα έχει δημιουργήσει ένα πλήρες bodykit από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αλλά και από έναν πιο δυναμικό πίσω διαχύτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετείται και μια νέα σταθερή carbon αεροτομή, ενώ δεν λείπουν και οι καινούργιοι τροχοί στις 20 ή στις 21 ίντσες, με ελαστικά υψηλών επιδόσεων.


Η τελική αλλαγή έρχεται με τα πιο σπορ ελατήρια της ανάρτησης, τα οποία χαμηλώνουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος και συμβάλουν στα πιο «απόλυτα» οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.
TAG