Η BMW δεν θα ξαναφτιάξει άλλη Σειρά 3 GT!

Το 2018 αναμένεται η BMW να λανσάρει τη νέα γενιά της Σειρά 3 και σε αυτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, δεν θα συμπεριληφθεί ξανά η έκδοση Gran Turismo (GT).

Η BMW Σειρά 3 GT είναι μια έκδοση αμαξώματος με στυλ 4θυρου κουπέ, όμως με περισσότερη πρακτικότητα, όπως αυτή ορίζεται από τις 3 θέσεις επιβατών στο πίσω μέρος, αλλά και από το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ με πόρτα που ανοίγει όπως στα χάτσμπακ μαζί με το τζάμι.

Για πρώτη φορά η BMW Σειρά 3 GT παρουσιάστηκε το 2013 και το περασμένο καλοκαίρι υποβλήθηκε σε ένα μικρό facelift, έχοντας ισχυρότερους κινητήρες και μικροαλλαγές στην εμφάνιση.

Ωστόσο, ως προς το μέλλον της, φαίνεται ότι η BMW για τη νέα γενιά της Σειρά 3 που θα δούμε του χρόνου, δεν έχει στα σχέδιά της και την νέα Σειρά 3 GT. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με τον εσωτερικό ανταγωνισμό που δημιουργείται έναντι άλλων μοντέλων της μάρκας και κυρίως, της επίσης 4θυρης κουπέ BMW Σειρά 4 Gran Coupe.

Εξ ου και η BMW θα παρουσιάσει περί το 2019 τη νέα γενιά της Σειρά 4 Gran Coupe, αλλάζοντας ελαφρώς το σχήμα της και προσφέροντας έξτρα πρακτικότητα, ώστε εκτός από την τωρινή Σειρά 4 Gran Coupe, το νέο μοντέλο να αντικαταστήσει σε κάποιο βαθμό και την Σειρά 3 GT που θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.


Εμείς, επιπλέον να θυμίσουμε ότι με βάση τις πρώτες πληροφορίες, η επόμενη γενιά της BMW Σειρά 3 θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχεδίαση από την τωρινή, με ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, αλλά ίδιο συνολικά μήκος. Αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018.
TAG