Βελτιωμένο Ford Ranger με 240 άλογα είναι έτοιμο να... πάρει τα βουνά!

Θέλοντας να βγάλει τον πλέον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του pick-up Ford Ranger, η γερμανική MR Car Design παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του που τονίζει τις off road δυνατότητές του.

Το Ford Ranger της MR Car Design αρχικά φροντίζει ώστε να τονώσει την εμφάνισή του και έτσι, έχουν προστεθεί στο αμάξωμά του νέα πλαϊνά «φτερά» σε μαύρο χρώμα, που αυξάνουν το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 30 χλστ.

Επίσης, έχει τοποθετηθεί στην καρότσα ένα νέο ματ μαύρο κάλυμμα, ενώ παράλληλα έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα όλα τα χρωμιωμένα τμήματα του αμαξώματος (μπάρα καρότσας, πλαϊνά σκαλοπάτια κ.λπ.), για να προσδώσουν μια πιο δυναμική εικόνα.

Στην ανάρτηση, η MR Car Design τοποθετεί νέα ελατήρια που αυξάνουν κατά 50 χσλτ. την απόσταση από το έδαφος, ενώ άλλα 20 χλστ. προσθέτουν οι μεγάλοι τροχοί με ελαστικά 285/60 και ζάντες 18 ιντσών, απογειώνοντας έτσι τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου.


Η MR Car Desing έχει αυξήσει επιπλέον και την απόδοση του κινητήρα του Ranger, αφού τοποθετεί έναν νέο «εγκέφαλο» για να βγάλει 240 άλογα και 560 Nm ροπής από τον 3,2 λτ. TDCi πετρελαιοκινητήρα των 200 ίππων και 470 Nm ροπής του pick-up της Ford.
TAG