111.000 ευρώ για τη βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe από τη Ρωσία!

Η πρόταση βελτίωσης για τη Mercedes GLE Coupe από τη ρώσικη TopCar είναι από τις πιο ακριβές που υπάρχουν, αφού το τελικό κόστος μαζί με το αυτοκίνητο αγγίζει τα 111.000 ευρώ και αφορά μόνο στην εξωτερική του αναβάθμιση.

Ουσιαστικά, το κόστος της βελτίωσης ανεβάζει το περίφημο bodykit Inferno της ρώσικης εταιρείας, το οποίο αποτελείται από διάφορα νέα τμήματα (εμπρόσθιος προφυλακτήρας, μυώδες καπό, πλαϊνές ποδιές και «φτερά», πίσω διαχύτης), που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

Μαζί με τις μαύρες ζάντες των 22 ιντσών από την Lumma Design, το τελικό αποτέλεσμα για την «απλή» Mercedes GLE 350 d Coupe είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ μπορεί να συνοδευτεί (με extra κόστος φυσικά) και με διάφορες προτάσεις αναβάθμισης του εσωτερικού, με ακριβά δέρματα, επενδύσεις κ.λπ.


Ωστόσο, η τελική τιμή των 111.000 ευρώ που κοστίζει το αυτοκίνητο εγείρει αρκετά ερωτηματικά για την επιλογή του, αφού στη ρώσικη αγορά αντίστοιχο κόστος έχει π.χ. η κορυφαία Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe με τους 585 ίππους, που μάλλον δείχνει σαν μια πιο σωστή επιλογή για κάποιον που θέλει μια «καυτή» GLE Coupe.
TAG