Το νέο Kodiaq Sportsline είναι το πιο σπορ SUV της Skoda

Η Skoda αποκάλυψε τη νέα έκδοση Sportsline του Kodiaq, θέλοντας να προσφέρει στο μεσαίο της SUV έναν πιο σπορ χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιεί τη δύναμή του.

Το νέο Kodiaq Sportsline παρουσιάζεται μόλις λίγες μέρες μετά το νέο Kodiaq Scout και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του, χαρακτηρίζεται από τους πιο σπορτίφ προφυλακτήρες, τους μαύρους καθρέπτες, ράγες οροφής και περιγράμματα παραθύρων, αλλά και στις στάνταρ 19 ιντσών ζάντες (προαιρετικά και 20 ιντσών).

Στους κινητήρες, η Skoda θα προσφέρει το Kodiaq Sportsline με τους 4 από τους 5 κινητήρες της γκάμας του μοντέλου, δηλαδή τον 1,4 TSI των 150 ίππων, τον 2λιτρο TSI των 180 ίππων, αλλά και τους 2λιτρους diesel των 150 και 190 ίππων.

Στοιχείο που διαφοροποιεί το Kodiaq Sportsline αποτελεί και το γεγονός ότι θα είναι μόνο τετρακίνητο (αυτόματο σύστημα), ενώ με έξτρα κόστος θα μπορεί να λάβει το Adaptive Dynamic Chassis Control, με set-up και για σπορ οδήγηση.


Στο εσωτερικό της τέλος, η νέα επιλογή του Kodiaq έρχεται με πιο σπορτίφ καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις για αυτό το συνοδηγού, τα οποία έχουν επενδύσεις από αλκαντάρα και ασημί ραφές, ενώ υπάρχει δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 9,2 ιντσών και Navi.

TAG