Έρχεται τον Οκτώβριο το νέο Nissan Z!

Η Nissan θα παρουσιάσει στην Έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο τον αντικαταστάτη του 370Z σε πρωτότυπη μορφή, ώστε το 2019 και μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, να αντικαταστήσει το μεσαίο της κουπέ με ένα νέο Z μοντέλο.

Το αυτοκίνητο θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό design, που θα εξελίξει τις γραμμές του πρωτότυπου ESFLOW του 2011 και θα είναι ένα νέο μεσαίο κουπέ, βάζοντας τέλος στα σενάρια που έλεγαν ότι θα έρθει σαν crossover.

Οι κινητήρες του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική, θα προέλθουν από την Infiniti και ειδικότερα το κουπέ Q60, με το αρχικό μοτέρ να είναι ο 3λιτρος V6 twin-turbo των 300 ίππων. Αμέσως μετά θα έρθει η πιο ισχυρή έκδοση με τα 400 άλογα του κινητήρα αυτού.

Η τρίτη επιλογή θα είναι εντελώς διαφορετική και πρόκειται για μια υβριδική έκδοση, η οποία θα συνδυάσει τον αρχικό V6 με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, χαρίζοντας απόδοση 500 ίππων. Ως προς τα κιβώτια, τουλάχιστον για τους 2 βενζινοκινητήρες θα δούμε ένα 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.


Όπως προείπαμε, το νέο Z μοντέλο της Nissan θα έρθει στην αγορά το 2019. Μάλιστα, η εταιρεία για να τονώσει τις πωλήσεις του, στοχεύει να το προσφέρει σε μια αρκετά καλή τιμή, με τις πρώτες πληροφορίες από τις Η.Π.Α. να μιλούν για ποσόν από 30.000 δολάρια.
TAG