450 άλογα και εξάτμιση Akrapovic για την BMW M3

Μια ακόμη πραγματικά μοναδική BMW παρουσιάζει η BMW του Άμπου Ντάμπι, με την M3 των φωτογραφιών να έρχεται με το πακέτο αναβάθμισης Competition της εταιρείας, αλλά και με μια σειρά από στοιχεία που την κάνουν σαφώς πιο εντυπωσιακή.

Ξεκινώντας με το χρώμα, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό μωβ που προέρχεται από το πρόγραμμα εξατομίκευσης BMW Individual και κοστίζει λίγο πιο πάνω από τα 4.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, η προσθήκη του πακέτου Competition της BMW προσφέρει σε αυτή τη M3 μεγαλύτερες ζάντες, αλλά και πιο σπορ ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές για την ρυθμιζόμενη Adaptive M ανάρτηση.

Στο πεδίο του κινητήρα, η δύναμη του 3λιτρου twin-turbo μοτέρ έχει αυξηθεί στα 450 άλογα, βελτιώνοντας παράλληλα το 0-100 χλμ./ώρα στα 3,8 δευτερόλεπτα (-0,1 δευτερόλεπτο).

Εμφανισιακά, η εν λόγω M3 διαθέτει το M Performance carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλά και νέους ανθρακονημάτινους καθρέπτες. Στο πίσω μέρος διακρίνεται και η εξάτμιση της Akrapovic, που βελτιώνει τόσο την εμφάνιση, όσο και το ηχητικό αποτέλεσμα.


Οι αλλαγές στην πραγματικά ξεχωριστή αυτή BMW M3 ολοκληρώνονται με τις carbon λεπτομέρειες στον επιλογέα ταχυτήτων και τη λαβή του χειρόφρενου, αλλά και στο M Performance τιμόνι.
TAG