Νέες Aston Martin Vantage Red Bull Racing με αύρα από την Φόρμουλα 1!

H Aston Martin γιορτάζει την επικείμενη συνεργασία της με την Red Bull Racing, παρουσιάζοντας τις νέες ομώνυμες εκδόσεις των V8 και V12 Vantage, που διακρίνονται για τη μοναδική τους εικόνα.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στην εξέλιξη του νέου υπεραυτοκινήτου AM-RB 001 που ετοιμάζεται από την Aston Martin και την αγωνιστική ομάδα της Red Bull και σε ό,τι αφορά στις νέες εκδόσεις των V8 Vantage και V12 Vantage, αυτές έχουν φτιαχτεί από το τμήμα special μοντέλων «Q» των Βρετανών. 

Το πρώτο πράγμα που τις ξεχωρίζει είναι ο εξωτερικός χρωματισμός, σε ειδικό μπλε, με ενθέσεις σε κόκκινο ή κίτρινο από τα χρώματα της Red Bull στη Φόρμουλα 1, ενώ υπάρχει και επιλογή για ασημί αμάξωμα με κόκκινες ή κίτρινες λεπτομέρειες.

Επιπλέον των παραπάνω, στο αμάξωμα των νέων εκδόσεων των V8 και V12 Vantage έχει τοποθετηθεί ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, carbon περίβλημα της γρίλιας στη μάσκα, αλλά και carbon διαχύτης.


Στην καμπίνα, συναντούμε και εδώ αρκετές σπέσιαλ λεπτομέρειες, όπως το τιμόνι από αλκαντάρα, οι επενδύσεις ανθρακονημάτων, τα καθίσματα με προσκέφαλα που αναγράφουν «Red Bull Racing», αλλά και οι ειδικές πλακέτες που μπορούν να φέρουν την υπογραφή των δύο πιλότων της Red Bull στην F1, του Daniel Ricciardo ή του Max Verstappen.
TAG