H Aston Martin παρουσιάζει τη μία από τις τέσσερις V8 Vantage S Swedish Forest Edition

Ειδικά κατασκευασμένη για την αγορά της Σουηδίας, η νέα Aston Martin Vantage S Swedish Forest Edition είναι μια πολύ περιορισμένης παραγωγή έκδοση της κουπέ Aston, η οποία εμπνέεται από τα δάση της Σκανδιναβικής χώρας.

Η νέα έκδοση της Vantage S θα κατασκευαστεί σε μόλις 4 μονάδες υπό την επιμέλεια του ειδικού τμήματος εξατομίκευσης «Q» της Aston Martin και διαθέτει ένα αμάξωμα σε γκρι χρώμα, που συνδυάζεται με πράσινα ανθρακονήματα στο σπόιλερ του εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Παράλληλα, στο εσωτερικό της διαθέτει ειδικές επενδύσεις από πραγματικό ξύλο στην κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών, ενώ η ταπετσαρία των καθισμάτων σύμφωνα με την Aston Martin, παραπέμπει στο χρώμα του εδάφους ενός δάσους.

Η τελική πινελιά δίνεται από την νέα εσωτερική επένδυση της οροφής, η οποία απεικονίζει φυλλώματα του δάσους, ενώ τη νύχτα και με το φωτισμό ανοιχτό, δημιουργείται ένα εντυπωσιακό εφέ που προσομοιώνει το φως που περνάει μέσα από τα φυλλώματα.

Ως προς τον κινητήρα τέλος της ειδικής αυτής V8 Vantage S, η Aston Martin αφήνει χωρίς αλλαγές το 8κύλινδρο μοτέρ των 430 ίππων ισχύος και 489 Nm ροπής, που χαρίζει ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,1 δευτερόλεπτα.
TAG