Με 300 άλογα η βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe 350 d! (+video)

Η γερμανική Chrometec επεμβαίνει πάνω στην diesel Mercedes GLE Coupe με τον 3λιτρο V6 κινητήρα και, αυξάνοντας την ισχύ της στους 300 ίππους, της προσφέρει ακόμη πιο δυναμικές επιδόσεις.

Η Mercedes GLE Coupe 350 d της Chrometec προσφέρει λοιπόν 300 άλογα ισχύος από 258 εργοστασιακά, με ροπή που αγγίζει τα 700 Nm από 620, έχοντας πλέον επιδόσεις που αγγίζουν αυτές της βενζινοκίνητης GLE Coupe 400.

Παράλληλα, η Chrometec δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης και ενός νέου προγράμματος με τρία προεπιλεγμένα διαφορετικά set-up οδήγησης, που βελτιώνουν και προσαρμόζουν περαιτέρω την απόδοση.

Εκτός πάντως των παραπάνω, η GLE Coupe 350 d της Chrometec ενσωματώνει και μια σειρά από αλλαγές στην εμφάνισή της, που τις χαρίζουν μια πιο επιθετική αισθητική.

Ξεχωρίζει η παρουσία ενός νέου εμπρόσθιου σπόιλερ, υπάρχουν διαφορετικές πλαϊνές ποδιές-σκαλοπάτια, αλλά και ένας νέος πίσω διαχύτης με τετραπλές εξατμίσεις. Με το ανάλογο αντίτιμο, η Chrometec προσφέρει και την επιλογή για ανθρακονημάτινο διαχύτη, πίσω carbon αεροτομή και εμπρόσθια γρίλια.

Οι επεμβάσεις στην Mercedes GLE Coupe ολοκληρώνονται με το πλήρως αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης, που διαθέτει και σύστημα με ρυθμιζόμενα κλαπέτα για ήχο που είναι ίδιος με αυτόν ενός V8 βενζινοκινητήρα, ενώ η τελική πινελιά δίνεται με τις μαύρες ματ ή ασημί ζάντες 22 ιντσών της Concave.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, τα νέα προγράμματα για τον 3λιτρο V6 κινητήρα κοστίζουν 1.249 ευρώ, επιπλέον 3.130 ευρώ κοστίζουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα, άλλα 2.890 ευρώ οι τροχοί και 2.950 κομπλέ η εξάτμιση. Το τελικό κόστος της βελτίωσης αγγίζει τα 10.219 ευρώ.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο τη βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe 350 d.

       
TAG