Ιαπωνική βελτιωμένη BMW M2 με αμάξωμα που ξεχωρίζει! (+video)

Η Studie Japan δημιουργεί μια μοναδική BMW M2, η οποία έρχεται με αμάξωμα που μιμείται το δέρμα της τίγρης, αλλά και με αγωνιστική εμφάνιση στο εξωτερικό και την καμπίνα των επιβατών.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο και με την πρώτη ματιά έκλεψε τις εντυπώσεις λόγω των εξωτερικών του αυτοκόλλητων μεμβρανών βινυλίου που καλύπτουν όλο το αμάξωμα. 

Στο εμπρόσθιο τμήμα του το αυτοκόλλητο είναι ματ μαύρο, ενώ συνεχίζοντας προς τα πίσω βρίσκουμε σχέδιο στο δέρμα της τίγρης, με πράσινες ρίγες, αλλά και τον κόκκινο ανατέλλον ήλιο της ιαπωνικής σημαίας.

Παράλληλα, η Studie Japan έχει προσθέσει ένα πλήρες αγωνιστικό bodykit από ανθρακονήματα, στο οποίο ξεχωρίζει η τεράστια πίσω αεροτομή, ενώ τοποθετεί και 19 ιντσών ζάντες της BBS σε κόκκινο χρώμα.

Στο εσωτερικό, διακρίνονται τα αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με επίσης αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας, τα ειδικά οργανάκια, αλλά και το roll-cage, που έχει τοποθετηθεί στη θέση των πίσω καθισμάτων.


Οι τελικές αλλαγές στη BMW M2 αφορούν στη νέα ανάρτηση Bilstein Clubsport, τα φρένα της Brembo και της M Performance, αλλά και στο νέο «εγκέφαλο» του κινητήρα μαζί με νέα εισαγωγή, χωρίς πάντως η Studie Japan να ανακοινώνει το πόσο βελτίωση έχουμε στη δύναμη ή τις επιδόσεις.

            
TAG