Μια πανέμορφη BMW M2 με πακέτο M Performance και εξάτμιση Akrapovic!

Αυτή η BMW M2 που παρουσιάστηκε από τη BMW στο Άμπου Ντάμπι είναι μια από τις πιο ακριβές εργοστασιακές που υπάρχουν, με το πακέτο M Performance, αλλά και την εξάτμιση της Akrapovic.

Σε ό,τι αφορά στο πακέτο M Performance, αυτό προσθέτει στο αμάξωμα της BMW M2 carbon πλαϊνές ποδιές, καπάκια καθρεπτών και αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ ανθρακονήματα υπάρχουν επίσης στο νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και τον αλλαγμένο διαχύτη. Επίσης, στο αμάξωμα έχουν προστεθεί οι αγωνιστικές ρίγες της BMW M.

Η εξάτμιση της Akrapovic έρχεται με πανέμορφες διπλές απολήξεις και είναι 5,3 κιλά πιο ελαφριά από την εργοστασιακή, προσθέτοντας επιπλέον 9 άλογα και 8 Nm ροπής στον 6κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα της M2 (379 ίπποι και 473 Nm συνολικά).

Αλλαγές του πακέτου M Performance συναντάμε και στο εσωτερικό αυτής της BMW M2, όπως το νέο σπορ τιμόνι, τα ανθρακονήματα στον επιλογές ταχυτήτων, αλλά και το επενδεδυμένο με αλκαντάρα χερούλι του χειρόφρενου.


Συνολικά, πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές M2 που έχουν φτιαχτεί επίσημα από τη BMW και η οποία περιμένει τον νέο της ιδιοκτήτη στην επίσημη αντιπροσωπεία της βαυαρικής φίρμας στο Εμιράτο.
TAG