Αυτό το φτιαγμένο Audi RS7 δεν κάνει καμία παραχώρηση!

Με 4λιτρο V8 TFSI κινητήρα 605 ίππων στην top επιλογή Performance, το Audi RS7 δεν στερείται δύναμης εξ ου και η TAG Motorsports δίνει έμφαση κυρίως στη βελτίωση των οδικών και οδηγικών του χαρακτηριστικών, χαρίζοντάς του μια αγωνιστική παρουσία στο δρόμο.

Αρχικά, η εταιρεία βελτίωσης από τον Καναδά τοποθετεί στο Audi RS7 Sportback μια πλήρη ρυθμιζόμενη ανάρτηση της H&R, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα, αλλάζουν εντελώς και οι τροχοί, με νέα ελαστικά Pirelli P Zero 275/30/21 και σατινέ χάλκινες ζάντες 21 ιντσών από την HRE, που ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Στη συνέχεια η TAG Motorpsports δίνει έμφαση στην αλλαγή της εξάτμισης, τοποθετώντας ένα πλήρες νέο σύστημα από την Akrapovic με μαύρες γυαλιστερές απολήξεις στο μέρος, που βελτιώνει το ηχητικό αποτέλεσμα και προσθέτει μερικά άλογα. Πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη μιας νέας carbon εισαγωγής από την AWE Tuning.


Μετά από όλα τα παραπάνω, η εταιρεία βελτίωσης δεν ανακοινώνει πόσα επιπλέον άλογα βγάζει από το Audi RS7 Performance, ούτε και πόσο αλλάζουν οι επιδόσεις του, οι οποίες θυμίζουμε ότι είναι απλά εκρηκτικές, αφού από το εργοστάσιο το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 3,7 δευτερόλεπτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται να έχουμε ένα από τα πιο εκρηκτικά Audi RS7 της αγοράς.
TAG