Το Νοέμβριο θα έρθει το νέο Jeep Wrangler και σε pick-up έκδοση!

H Jeep ετοιμάζει τη νέα γενιά του Wrangler και σήμερα, αποκαλύφθηκαν μια σειρά από στοιχεία για το νέο μοντέλο, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει μια μεγάλη παράδοση της εταιρείας που ξεκίνησε πριν αρκετές δεκαετίες με το πρώτο Jeep Willys.

Το νέο Wrangler θα ξεκινήσει την κατασκευή του τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο της Fiat-Chrysler στο Τολέδο του Οχάιο, το οποίο θα κλείσει για 6 μήνες για να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται για την παραγωγή του νέου μοντέλου.

Μάλιστα, η Jeep έχει προγραμματίσει ότι για ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών από την παρουσίαση του νέου Wrangler, το τωρινό μοντέλο θα μείνει στην παραγωγή μέχρι τον Μάιο του 2018, όταν και θα σταματήσει η παραγωγή του για να χρησιμοποιηθεί για το πρώτο Wrangler pick-up που θα δούμε την επόμενη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο νέο μοντέλο με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το νέο Jeep Wrangler θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μοντέλα της αγοράς, με πλαίσιο τύπου σκάλας, αρκετή απόσταση από το έδαφος, μόνιμη τετρακίνηση κ.λπ.

Στους κινητήρες του, στόχος της Jeep είναι να μειωθούν οι ρύποι-κατανάλωση και έτσι, αναμένουμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού V6 κινητήρα βενζίνης, που θα συνδυαστεί αποκλειστικά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση με turbo 4κύλινδρο μοτέρ και ισχύ κοντά στους 300 ίππους. Τη γκάμα θα κλείσει και μια turbodiesel επιλογή.


Ως προς την εμφάνιση του νέου Wrangler, με βάση τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, το νέο 4Χ4 της Jeep θα διατηρήσει τις τετραγωνισμένες του γραμμές, στρογγυλεύοντας κάποιες από τις άκρες του, αλλά και λειαίνοντας λίγο το εμπρόσθιο τμήμα του και την οροφή, για να βελτιώσει την αεροδυναμική του.
TAG