Η Kia έχει έτοιμο το πιο γρήγορο μοντέλο της! (video)

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που ξεκινά στα τέλη της εβδομάδας, η Kia θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο 4θυρο κουπέ μοντέλο, το γρηγορότερο της γκάμας της, για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μας δείχνει πολλές από τις λεπτομέρειές του.

Στο νέο βίντεο της Kia αποκαλύπτονται αρκετά από τα στοιχεία του νέου 4θυρου κουπέ της, το οποίο θα φέρει LED φώτα εμπρός-πίσω, σπορ αεραγωγούς και εισαγωγές, κυψελωτή γρίλια μάσκας και τετραπλές εξατμίσεις.

Από το βίντεο, φαίνεται επίσης ότι το εσωτερικό του νέου μοντέλου της Kia θα έχει μια πολυτελή και σπορτίφ εμφάνιση, ενώ αποκαλύπτεται ότι το κιβώτιο θα είναι αυτόματο.

Εκτός τώρα του νέου βίντεο, όπως σας έχουμε γράψει και τον Αύγουστο, το νέο μοντέλο της Kia θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο GT του 2011, αλλά και στο GT4 Stinger του 2014.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι για το 0-100 χλμ./ώρα το νέο 4θυρο κουπέ της θα απαιτεί μόνο 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 244 χλμ./ώρα. Το μοτέρ του, παρότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αναμένεται να είναι ο νεότερος biturbo V6 των 3,3 λίτρων της Hyundai-Kia.

Περισσότερα για το νέο 4θυρο κουπέ της Kia αναμένουμε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, όταν και θα αποκαλυφθεί το γρηγορότερο μοντέλο της εταιρείας στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

               
TAG