Έρχεται σε ένα χρόνο η νέα BMW X3!


Η τρίτη γενιά της X3 ετοιμάζεται πυρετωδώς από τη BMW, ώστε το νέο μεσαίο SUV της μάρκας να είναι έτοιμο το επόμενο Φθινόπωρο και στη συνέχεια, να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις αρχές του 2018.

Η νέα γενιά της BMW X3 θα μας φέρει πολλά νέα στοιχεία, αφού θα έχει ένα καινούργια πάτωμα, μια ανανεωμένη γκάμα κινητήρων-κιβωτίων, αλλά και μια εντελώς νέα εμφάνιση, με πολλά κοινά στοιχεία και με τη μικρότερη BMW X1.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, η νέα X3 θα έχει ένα πιο καμπυλόγραμμο αμάξωμα από τη σημερινή, με νέα φώτα στο εμπρόσθιο τμήμα που ακουμπούν πάνω στη γρίλια, αλλά και περισσότερες νευρώσεις.

Επιπλέον αυτού, το νέο δάπεδο θα της προσφέρει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με τα 2.810 χλστ. της τωρινής X3, ενώ θα είναι και καλύτερο κατά 35% σε ακαμψία σε σχέση με αυτό του υπάρχοντος μοντέλου.

Στο τομέα των μηχανικών συνόλων θα έχουμε και τη μεγαλύτερη αλλαγή, αφού για πρώτη φορά η X3 θα έρθει και υβριδική, με ένα σύστημα που θα φορτίζει και από πρίζα (plug-in hybrid) προερχόμενο από τη BMW X5.

Στη γκάμα θα υπάρχουν και άλλοι κινητήρες βενζίνης και diesel, 4κίνητες αλλά και 2κίνητες (πισωκίνητες) εκδόσεις, ενώ στα κιβώτια θα δούμε και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF.

TAG