Νέα BMW X3 Blackout Edition για τους λάτρεις του μαύρου

Η BMW παρουσιάζει στην Ιαπωνία τη νέα έκδοση Blackout Edition της X3, η οποία χαρακτηρίζεται από το total black look της και θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες.

Η νέα BMW X3 Blackout Edition είναι το 9ο διαφορετικό μοντέλο της εταιρείας που δημιουργείται στην Ιαπωνία, λόγω των εορτασμών για τα φετινά 100 χρόνια της μάρκας.

Χαρακτηρίζεται από το μαύρο εξωτερικό της χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με επίσης μαύρες, 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου με νέο σχέδιο. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και τα πάντα έρχονται σε μαύρη απόχρωση, εκτός των επενδύσεων στο ταμπλό σε βουρτσισμένο αλουμίνιο, καθώς και των αλουμινένιων πεντάλ.

Επιπλέον των παραπάνω η νέα X3 Blackout Edition διαθέτει για την κίνησή της το 2λιτρο diesel κινητήρα των 181 ίππων και 380 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. Παράλληλα, στο αμάξωμά της φέρει και το πακέτο M Sport, που της δίνει μια πιο σπορ παρουσία.

Τιμολογιακά, η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση της BMW X3 θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 6 Αυγούστου σε τιμή 6.980.000 γεν (61.100 ευρώ).
TAG