Βελτιωμένη Porsche 911 GT3 RS είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος της Edo Competition βάζει χέρι στην κορυφαία Porsche 911 GT3 RS, δημιουργώντας ένα νέο πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων από ανθρακονήματα, που τονίζουν περαιτέρω την εμφάνιση ενός εκ των κορυφαίων αυτοκινήτων της εποχής.

Η Edo Competition έχει τη δική της ιστορία στη βελτίωση της Porsche 911 και πλέον, στην περίπτωση της ημι-αγωνιστικής 911 GT3 RS, η γερμανική εταιρεία μας παρουσιάζει μια πρόταση που δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση της κορυφαίας 911.

Έτσι λοιπόν, στο αμάξωμα ξεχωρίζει το νέο πακέτο βοηθημάτων από ανθρακονήματα, που περιλαμβάνει εντυπωσιακά βράγχια-εισαγωγές πάνω από τους θόλους των εμπρός τροχών, καινούργιες εισαγωγές στο πίσω πλαϊνό τμήμα, ακόμη πιο σπορ καπάκια καθρεπτών, υπερυψωμένη πίσω αεροτομή με νέα πλαϊνά πτερύγια, αλλά και νέα καλύμματα πάντα από ανθρακονήματα στα μικρά εμπρόσθια πλαϊνά τζάμια.

Στο εσωτερικό, η Edo Competition προσθέτει ανθρακονήματα στις βάσεις των προσκεφάλων, αλλά και ένα νέο τιμόνι με σουέντ επένδυση, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη μοναδικότητα.

Ο αγοραστής του νέου ανθρακονημάτινου πακέτου του γερμανικού βελτιωτικού οίκου μπορεί να επιλέξει όλες τις παραπάνω βελτιώσεις είτε σε γυαλιστερό, είτε σε ματ φινίρισμα.

Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό, συμπληρώνοντας ιδανικά την έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή εικόνα της Porsche 911 GT3 RS.
TAG