Προς πώληση μια πανέμορφη Alfa Romeo 1900C SS Coupe του 1956

Στη δημοπρασία που θα διοργανώσει ο οίκος RM Sotheby's στο Amelia Island των Η.Π.Α. στις αρχές Μαρτίου, ξεχωρίζει αυτή η κίτρινη Alfa Romeo 1900C SS Coupe, η οποία αναμένεται να πιάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν.

Η κλασική αυτή Alfa Romeo έρχεται βαμμένη σε ένα κίτρινο χρώμα με μαύρη οροφή, έχοντας πριν λίγο διάστημα αναπαλαιωθεί με πολύ μεγάλη προσοχή σε τμήματά της όπως η ανάρτηση, η μετάδοση, τα ηλεκτρικά και το σύστημα ψύξης.

Παράλληλα, έχει αναπαλαιωθεί και ο κινητήρας και έχει τοποθετηθεί ο 4κύλινδρος 2λιτρος των 130 ίππων της Alfa Romeo, έναντι του αρχικού των 1.884 κ.εκ. Αλλαγμένα είναι και τα αμορτισέρ.

Στο εσωτερικό, συναντούμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα αγωνιστικά τμήματα, όπως τα σε στυλ Zagato σπορ καθίσματα, το Nardi τιμόνι, αλλά και ο πλήρως αναπαλαιωμένος πίνακας οργάνων.

Όπως αναγράφεται στο ιστορικό της, αυτή η πανέμορφη Alfa Romeo 1900C SS Coupe έχει πάρει μέρος σε διάφορα αγωνιστικά Events, όπως το Tour Autο και το California Mille, ενώ η κατάστασή της κρίνεται σχεδόν άψογη.


Ως προς την τιμή της, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τον RM Sotheby's, το αυτοκίνητο είναι σε θέση να πιάσει από 200.000 έως 270.000 δολάρια, μια τιμή η οποία κρίνεται ικανοποιητική με βάση τη σπανιότητα και της κατάσταση της 1900C.
TAG