Ποιός θέλει μια Mercedes E-Class pick-up;

OK, θέλετε ένα pick-up Mercedes και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να έρθει του χρόνου η νέα X-Class; Δείτε τότε αυτή τη Mercedes E-Class pick-up, η οποία πωλείται στη Δανία και κάντε δικό σας ένα μοναδικό «αστέρι»!

Η εν λόγω Mercedes E-Class pick-up βασίζεται πάνω στην E 280 του 1999 (W210) και αποτελεί δημιούργημα της αμαξοποιϊας Binz.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η Binz διατήρησε το αμάξωμα της Mercedes E-Class μέχρι και στο σημείο των πίσω θυρών, εφαρμόζοντας στη συνέχεια μια καρότσα που μπορεί να μεταφέρει φορτίο βάρους έως και 675 κιλών. Λόγω της καρότσας, το αμάξωμα της E-Class έχει μακρύνει κατά 737 χιλιοστά.

Επιπλέον αυτών, η Binz έχει τοποθετήσει ειδικές ράγες πρόσδεσης στην οροφή, ένα πλήρες περιμετρικό bull-bar στην καρότσα, ενώ υπάρχει και ειδική προστατευτική ατσάλινη επένδυση.

Όπως πληροφορούμαστε από την αγγελία, αυτή η pick-up Mercedes E-Class είναι η μια από τις μόνο τρεις που κατασκευάστηκαν το 1999. Σήμερα, το αυτοκίνητο έχει ήδη 238.000 χιλιόμετρα.


Ως προς την τιμή της, αυτή βρίσκεται στις 174.900 κορώνες Δανίας (23.500 ευρώ) όταν ως καινούργια κόστιζε σχεδόν 72.000 ευρώ. Η εταιρεία που την πουλά στη Δανία τονίζει ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, συνοδεύοντάς το και από 6μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.
TAG