Με full «ανάποδο» η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου supercar της McLaren!

Στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου η McLaren θα παρουσιάσει τη νέα 720S και πλέον, η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της με καμουφλάζ, αλλά και μερικά από τα πρώτα τεχνικά στοιχεία της.

Η 720S όπως αναμένεται να ονομαστεί η νέα McLaren, θα ενσωματώνει τη νέα γενιά της τεχνολογίας Proactive Chassis Control της εταιρείας, με τρία προεπιλεγμένα set-up οδήγησης (Comfort, Sport και Track), που προσαρμόζουν το αυτοκίνητο ανάλογα με την επιλογή του οδηγού.

Το νέο σύστημα χρησιμοποιεί 12 περισσότερους αισθητήρες από το προηγούμενο, μεταξύ των οποίων και ένα επιταχυνσιόμετρο μέσα σε κάθε θόλο τροχού, που «διαβάζει» συνεχώς το πάτημα του ελαστικού στην άσφαλτο, για να μεταφέρει την πληροφορία στην κεντρική μονάδα, η οποία προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργία της ανάρτησης.

Παράλληλα, υπάρχει το νέο σύστημα Variable Drift Control, που θα προσφέρει μεταβαλλόμενη εμπλοκή του ESP, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον οδηγό να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο τον έλεγχο του αυτοκινήτου στα χέρια του.

Τέλος, η νέα McLaren 720S θα έχει το νέο ανθρακονημάτινο πλαίσιο Monocage II της εταιρείας, που αναμένεται να συμβάλλει δραστικά στη μείωση του βάρους της. Αναμένεται το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου να μην ξεπερνά τα 1.283 κιλά, καθιστώντας το έτσι πιο ελαφρύ σε σχέση με τη σημερινή 650S.
TAG