Η MSO γεμίζει με carbon τις McLaren 650S, 12C και 675LT!

Το τμήμα Special Operations της McLaren (MSO) παρουσιάζει τις νέες carbon αναβαθμίσεις για το αμάξωμα και το εσωτερικό των McLaren 650S, 12C και 675LT, που τους χαρίζει ένα πιο special look.

Στο αμάξωμα των μοντέλων της McLaren η MSO δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να επιλέξει από έναν νέο carbon διαχύτη, ο οποίος μειώνει ελαφρώς το βάρος και βελτιώνει την αεροδυναμική σε σχέση με τον εργοστασιακό, αλλά και από νέα επίσης carbon αεροδυναμικά άκρα για τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Ανάλογα με τις επιλογές του ιδιοκτήτη η MSO προσφέρει επίσης και πάντα από ανθρακονήματα ένα νέο εμπρόσθιο καπό, βάσεις για τους εξωτερικούς καθρέπτες, νέα πλαϊνά «πτερύγια» πάνω από τους εμπρός τροχούς και πολλά άλλα.

Στο εσωτερικό, έχουμε νέους carbon αεραγωγούς, κεντρική κονσόλα και πλαίσιο του πίνακα οργάνων από το ίδιο υλικό, αλλά και ένα νέο ανθρακονημάτινο σπορ τιμόνι, ε αλκαντάρα ή δέρμα στα σημεία της λαβής, που συνδυάζεται με νέα carbon paddles για την αλλαγή των ταχυτήτων ακριβώς από πίσω του.


Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, φυσικά η MSO δεν το ανακοινώνει, ωστόσο είναι σίγουρο ότι όποιος υπάρχον ιδιοκτήτης ή νέος αγοραστής μιας εκ των McLaren 12C, 650S και 675LT επιλέξει τα αξεσουάρ αυτά, θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη του.
TAG