Νέες Mercedes-AMG GT, C-Class Coupe και Cabrio για τα 50 χρόνια της AMG

Η Mercedes γιορτάζει τα 50 χρόνια του αγωνιστικού της τμήματος AMG και δημιουργεί τρεις νέες, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις για τις Mercedes-AMG GT Roadster, C-Class Coupe και C-Class Cabrio.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, η νέα Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 βάφεται μόνο σε ένα ειδικό γκρι ή λευκό χρώμα, περιλαμβάνοντας επιπλέον χρώμιο στο αμάξωμα, σφυρήλατες σκούρες ζάντες AMG, μαύρη και ασημί δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό, αλλά και AMG Performance τιμόνι.

Προχωρώντας στην Mercedes-AMG C 63 Cabrio Ocean Blue Edition, εδώ ξεχωρίζει η μπλε υφασμάτινη οροφή, αλλά και οι μπλε λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τον πίσω διαχύτη και τους τροχούς. Τα χρώματα είναι αντίστοιχα με αυτά της Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50.

H τρίτη και τελευταία limited έκδοση είναι η Mercedes C 43 4Matic Coupe και Cabrio Night Edition, που διαθέτει νέα εμπρόσθια γρίλια, μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, αλλά και μαύρες επενδύσεις στο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές, το πίσω μέρος, μαζί με μια νέα αεροτομή.


Η Mercedes θα κατασκευάσει 500 μονάδες της AMG GT C Roadster Edition 50, αλλά και 150 μονάδες της AMG C 63 Cabrio Ocean Blue Edition, Οι παραγγελίες ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου, με τις παραδόσεις να αρχίζουν τον Ιούνιο για τις C-Class και τον Ιούλιο για την Mercedes-AMG GT C.
TAG