Βελτιωμένα Nissan GT-R και Toyota GT 86 είναι πραγματικά εντυπωσιακά! (+video)

Η ιαπωνική Aimgain στο πλαίσιο της Έκθεσης Βελτιώσεων του Τόκιο παρουσίασε δύο νέα κιτ εξωτερικής αναβάθμισης για το Nissan GT-R και το Toyota GT 86, που τους χαρίζουν μια εικόνα πραγματικά διαφορετική από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ξεκινώντας με το GT 86, η Aimgain έχει κόψει τα πλαϊνά «φτερά» και έχει τοποθετήσει νέα φουσκώματα που χωρούν τους τεραστίων διαστάσεων τροχούς. Στη συνέχεια έχει τοποθετήσει έναν νέο προφυλακτήρα με τεράστιο σπόιλερ και έχει προσθέσει και πλαϊνές «ποδιές».

Στο πίσω μέρος το βελτιωμένο Toyota GT 86 αποκτά μια αεροτομή από τη Vortex, που μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις, ενώ έχει λάβει και ένα extra σπόιλερ. Ακόμη πιο εντυπωσιακός ωστόσο είναι ο τεραστίων διαστάσεων διαχύτης, με τις μεγάλες απολήξεις τις εξάτμισης, που προσφέρει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση του Nissan GT-R, η Aimgain έχει αλλάξει εντελώς τη σχεδίαση του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, τοποθετώντας ένα αγωνιστικού τύπου ρυθμιζόμενο σπόιλερ, ενώ προσθέτει στο πλάι και νέους πριτσινωτούς θόλους τροχών.


Υπάρχει ακόμη μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή και πάλι από τη Vortex όπως στο GT 86, ενώ ακριβώς από κάτω της τοποθετείται και ένας μεγάλος διαχύτης. Η τελική προσθήκη αφορά στην αερανάρτηση, η οποία φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το supercar της Nissan.

        
TAG