Βελτιωμένη Porsche 911 turbo είναι γεμάτη αναβολικά!

Η Gemballa, η οποία ειδικεύεται στις βελτιώσεις των μοντέλων της Porsche, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία της νέας της πρότασης αναβάθμισης για την κορυφαία 911 Turbo, η οποία θα ονομαστεί «Avalanche».

Το όνομα της βελτιωμένης 911 Turbo προέρχεται από την Gemballa Avalanche του 1985, που ήταν μια πιο ισχυρή έκδοση 395 ίππων της Porsche 930 Turbo, με ανοιγόμενα εμπρόσθια φώτα σε στυλ της Ferrari Testarossa.

Η ισχύς του νέου μοντέλου ωστόσο είναι πολύ περισσότερη από τον πρόγονό του, αφού η Gemballa αυξάνει τη δύναμη του 3,8 λίτρων turbo κινητήρα boxer της 911 Turbo στα 820 άλογα από 540 εργοστασιακά, με τη ροπή να φθάνει τα 948 Nm.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις στη βελτιωμένη Porsche, τονίζοντας περαιτέρω το δυναμισμό της 911 Turbo.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση, η γερμανική βελτιωτική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του αυτοκινήτου, από όπου μπορούμε να διακρίνουμε την νέα τεράστια πίσω αεροτομή, το καπό με τον αεραγωγό, τα carbon σπόιλερ, τις στρογγυλές πίσω εξατμίσεις και τους διαφορετικούς τροχούς.


Προς το παρόν, η Gemballa δεν αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για την Avalanche, τονίζοντας ότι τα πλήρη στοιχεία της πανίσχυρης 911 Turbo θα τα αποκαλύψει στις αρχές Μαρτίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, όταν και η εταιρεία θα την παρουσιάσει επίσημα.
TAG