Πώς σας φαίνεται αυτή η super αεροδυναμική πρωτότυπη Porsche;

Το όραμά του για μια μελλοντική, άκρως αεροδυναμική Porsche μας παρουσιάζει ο σχεδιαστής David Voltner από την Τσεχία, με τα σχέδια του για το πρωτότυπο μοντέλο να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Όπως ο ίδιος ο σχεδιαστής δηλώνει, παρότι προχωρούμε στην εποχή της αυτόνομης οδήγησης όλο και περισσότερο, κάποιες εταιρείες όπως η Porsche θα αντισταθούν προσφέροντας στο μέλλον μη αυτόνομα σπορ αυτοκίνητα σε λίγες μονάδες.

Εξ ου και ο ίδιος δημιουργεί ένα αυτοκίνητο από το μέλλον, το οποίο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βοηθά τον οδηγό και όχι να τον αντικαθιστά, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Από τα σχέδια του Voltner, βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια άκρως αεροδυναμική μελλοντική Porsche, με πολύ έντονες γραμμές στο πλάι και το πίσω μέρος, αλλά και με στοιχεία που δανείζονται από την πρωτότυπη Porsche Mission E.

Το εάν θα γίνει και πραγματικότητα το όραμα του σχεδιαστή σε ό,τι αφορά στο δημιούργημά του, αυτό είναι μάλλον λίγο δύσκολο να συμβεί, παρότι τα σχέδια είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.


Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια προσπάθεια που συμβαδίζει με αυτό που έχει δηλώσει την περσινή χρονιά ο Πρόεδρος της Porsche, ο κ. Oliver Blume, ο οποίος υποσχέθηκε πως ό,τι και εάν συμβεί στο μέλλον, όταν αγοράζεις μια Porsche θα την οδηγείς εσύ.
TAG