Νέο, πιο «περιπετειώδες» Toyota RAV4 Adventure

Η Toyota παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου Σικάγο το νέο RAV4 Adventure, το οποίο διαθέτει πιο «σκληροτράχηλη» εμφάνιση, αλλά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, που του χαρίζει καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Η νέα έκδοση του RAV4 ξεχωρίζει εξωτερικά με τους νέους προφυλακτήρες που φέρουν design το οποίο βελτιώνει τις γωνίες προσέγγισης/διαφυγής του μοντέλου, αλλά και ειδικές προστατευτικές ποδιές.

Παράλληλα, τα φώτα έρχονται με μαύρα κάτοπτρα, υπάρχουν ράγες οροφής, μαύρα πλαίσια για τους εμπρός προβολείς ομίχλης, αλλά και σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με 5 ακτίνες και ελαστικά 235/55 R18. Η νέα έκδοση του RAV4 προσφέρεται σε μαύρο, γκρι, μπλε ή λευκό χρώμα, μαζί με ένα νέο κόκκινο.

Περνώντας στο εσωτερικό, η Toyota τοποθετεί στο RAV4 Adventure ειδικές επενδύσεις, επιλογέα ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση, πλαϊνά μαρσπιέ, πατάκια από καουτσούκ με λογότυπο «Adventure», αλλά και πρίζα 120V/100W στο χώρο αποσκευών.


Επιπλέον των παραπάνω, το νέο Toyota RAV4 Adventure θα δίνει την επιλογή για προσθιοκίνητη (με ηλεκτρονικό μπλοκέ) ή τετρακίνητη έκδοση (με αυτόματη τετρακίνηση). Και στις δύο περιπτώσεις η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη σε σχέση με αυτή του «απλού» RAV4.
TAG