Η Infiniti παρουσιάζει τα νέα special Q50 και Q80 Signature

Θέλοντας να τονίσει την εμφάνιση, αλλά και την πολυτέλεια του σεντάν Q50 και του μεγάλου SUV Q80, η Infiniti δημιουργεί τις νέες ειδικές εκδόσεις Signature των δύο μοντέλων της και ετοιμάζεται να τις παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Το Infiniti Q50 Signature συνδυάζεται με τον 3λιτρο twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα των 300 ίππων και ξεχωρίζει για τις 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης, αλλά και για το εξελιγμένο του Σύστημα πλοήγησης στο εσωτερικό. Όλα τα μοντέλα έρχονται με στάνταρ πανοραμική οροφή.

Στο Infiniti QX80 Signature οι αλλαγές είναι περισσότερες, αφού υπάρχουν χρωμιωμένα καπάκια καθρεπτών και 22 ιντσών σκουρόχρωμες ζάντες. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ υπάρχουν μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας.


Το νέο QX80 Signature διαθέτει έναν 5,6 λίτρων V8 κινητήρα βενζίνης με 400 άλογα και μπορεί να συνδυαστεί είτε με δικίνητη, είτε με τετρακίνητη εκδοχή. Επίσης, η Infiniti προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής 5θέσιας ή 7θέσιας έκδοσης.
TAG