Με 650 άλογα και 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα η Mercedes C-Class Cabrio της Brabus!

Μια πανίσχυρη Mercedes C-Class Cabrio δημιουργεί η Brabus, με τη νέα 650 Cabrio να έρχεται για να προσφέρει στον ιδιοκτήτη της κορυφαία δύναμη και πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα βασίζει το δημιούργημά της πάνω στην Mercedes-AMG C 63 S Cabrio με τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα βενζίνης, η οποία αποδίδει 510 άλογα ισχύος και 700 Nm ροπής.

Η Brabus έρχεται όμως ύστερα από την προσθήκη νέων turbo και ενός καινούργιου «εγκεφάλου» να προσφέρει στην κορυφαία C-Class Cabrio 650 άλογα ισχύος και 820 Nm, προσδίδοντάς της καταιγιστικές επιδόσεις.

Ειδικότερα, το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί πλέον μόνο 3,7 δευτερόλεπτα (από 4,1 δλ. εργοστασιακά) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 321 χλμ./ώρα, δίνοντας στην 650 Cabrio νούμερα που την καθιστούν ανταγωνιστική ακόμη και απέναντι στα ισχυρότερα supercars!


Φυσικά, εκτός από αυτή τη δύναμη, η Brabus προσφέρει στο νέο της δημιούργημα και ένα πλήρες bodykit από ανθρακονήματα, 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες, μια νέα ανοξείδωτη εξάτμιση για πιο μπάσο ήχο, αλλά και ένα πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό.
TAG